Over AIHT

AIHT 2017 vindt plaats op 3 en 4 juni 2017
IMG_4907

Wie Mrs. Bonsen kent, kent onze club. Wie onze club kent, kent Mevr. Bonsen. Rie Bonsen is het boegbeeld van VOC Amsterdam. Begonnen als een speeltster, scheidsrechter, bestuurslid en nu meer dan 55 jaar als vrijwilliger van haar club! Onverwoestbaar is zij bezorgd om haar club in zowel goede als slechte tijden ! Het gehele hart van Mevr. Bonsen klopt voor de club. Niet alleen bezoekt zij de topwedstrijden van de Dames 1: zij bezoekt ook regelmatig jeugdwedstrijden en -toernooien ! Het AIHT Toernooi is opgedragen aan Rie Bonsen. De winnaars keren huiswaarts met de Rie Bonsen Trofee ! AIHT Logo new Het is een traditie dat in Pinksterweekend VOC Amsterdam een toernooi organiseert voor talentvolle teams en speelsters. Tot zeven jaar geleden werd dit toernooi het Rie Bonsen Toernooi genoemd. De beste Nederlandse jeugdteams namen deel aan dit toernooi verdeeld over drie leeftijdscategorieën. Zeven jaar geleden is de traditie enigszins veranderd: tegenwoordig is het een internationaal toernooi voor teams en talenten uit binnen- en buitenland ! Het is de combinatie van ambitie, talent, doorzettingsvermogen, en fitheid dat helpt de top te bereiken. Dit soort teams worden door de organisatie uitgenodigd om te strijden voor een trofee genaamd naar een vrouw met doorzettingsvermogen en een onverwoestbare fitheid! Sinds 2010 staat het toernooi officieel bekend als

AIHT – Amsterdam International Handball Tournament

waar men strijdt voor de Rie Bonsen Trofee. De laatste vijf jaar was het toernooi een groot succes en wordt het ieder jaar groter. Met doorzettingsvermogen, ambitie en (organisatie) talent zullen we proberen om het succes van vorig jaar te evenaren. Op het AIHT 2017 zal worden gestreden in de volgende categorieën:

  • A-jeugd: geboortejaar 1998 of eerder
  • B-jeugd: geboortejaar 2000 of eerder
  • C-jeugd: geboortejaar 2002 of eerder

Om het hoge niveau van het toernooi te waarborgen Amsterdam International Handball Tournament, heeft het toernooi geen open inschrijving, maar worden de teams gevolgd en uitgenodigd door de toernooicommissie.